Bel nu voor een afspraak

040 78 59 381

Adres

Steijgerweg 1, 5616 HS Eindhoven

Is uw huid onder invloed van de hormonen veranderd? Heeft u ineens veel last van onzuiverheden, puistjes en pukkeltjes? Probeert u het zonder succes te verbergen met make-up of te behandelen met crèmepjes en zalfjes? Het is een vervelende aandoening waar u erg onzeker van kan worden. De huidtherapeut kijkt samen met u naar uw huid en adviseert u graag over een passende behandeling.

Wat is Acne?

Acne is een ontsteking van de talgklierfollikel. Het komt vaak tot uiting in de vorm van witte of zwarte puntjes en rode puistjes. De huid kan vet aanvoelen en er glimmend uitzien of juist erg droog zijn. Acne kan ontstaan door een verhoogde talgproductie, de aanwezigheid van bacteriën en een verdikte hoornlaag. Daarnaast spelen hormonen en voeding ook een rol in.

Wat kan Revita Skin voor u betekenen?

De acne-behandelingen van Revita Skin zijn gericht op het voorkomen van ontstekingen en het verminderen van de talgproductie. Allereerst zal de huidtherapeut een uitgebreid intakegesprek met u inplannen, zodat een huidanalyse gemaakt kan worden. Samen met u wordt een passend behandelplan gemaakt, bestaande uit verschillende behandelingen en advies omtrent het gebruik van producten. Mocht u kinderwens hebben, in verwachting zijn of nog borstvoeding geven kan de huidtherapeut daarmee rekening houden.

De behandelingen bij acne

Revita Skin biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van acnetherapie. Voor het beste resultaat worden meerdere behandelingen gecombineerd.

Wat is een dieptereiniging?

De huid wordt goed schoongemaakt en ophopingen van talg worden zorgvuldig verwijderd. De behandeling begint met een speciale huidreiniger, waarna dode huidcellen worden verwijderd met behulp van een exfoliant. Een exfoliant zorgt ervoor dat het natuurlijke huidproces weer in balans komt. Daarna wordt de bovenste huidlaag dunner gemaakt, zodat talg makkelijker aan de huid kan worden afgegeven en de kans op nieuwe verstoppingen kleiner wordt. De huid wordt ook diep gereinigd. Talgophopingen worden verwijderd en aanwezige puistjes worden zorgvuldig geledigd. Tot slot wanneer nodig wordt bij u een diep reinigend masker aangebracht die de huid helpt kalmeren en de talgproductie verminderd.

Wat is een chemische peeling?

Een chemische peeling kan de talgproductie tot diep in de talgklier reduceren. Bovendien heeft een peeling een hoge antibacteriële werking. Voor meer informatie over chemische peelings kunt u hier terecht.

Wat is microneedling?

Met behulp van microneedlingapparaat, een pen met kleine vibrerende naaldjes, worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de aanmaak van de eiwitten elastine en collageen gestimuleerd. Ook wordt de huid gestimuleerd om weer gezonde cellen te produceren. Klik hier voor meer informatie over microneedling.

Meer weten?

Wilt u graag van die vervelende acne af en weer zelfverzekerd door het leven gaan? Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intake-gesprek en kom erachter wat de huidtherapeut voor u kan betekenen.

Maak een afspraak