Bel voor een afspraak

040 78 59 381

Adres

Steijgerweg 1, 5616 HS Eindhoven

In een drukke periode is het soms moeilijk om uw huid de aandacht te geven die het verdient. Door kortere nachten, weinig buiten zijn en lange werkdagen verdwijnt de glans van uw gezicht. De elasticiteit van uw huid vermindert en u krijgt donkere kringen onder uw ogen. Revita Skin begrijpt maar al te goed dat u graag een energieke uitstra-ling heeft. Gelukkig kan de huidtherapeut daar wat aan doen.

Skinbooster

Wilt u het gebied rondom uw ogen extra aandacht geven? De skinbooster RRS® HA Eyes zorgt voor een minder vermoeide uitstraling. Wallen, lijntjes en donkere kringen wor-den verbeterd. Deze skinbooster bevat hyaluronzuur, vitaminen, antioxidanten en in-grediënten met een stimulerend effect op de bloedcirculatie. Bent u benieuwd naar wat skinboosters zijn? Hier leest u meer.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor het behandelen van donkere kringen onder de ogen zijn gemiddeld 4 behandelin-gen nodig. De behandeling met skinboosters is een geleidelijk proces waarbij de kwali-teit van de huid langzaam zal verbeteren. Na de eerste behandeling kunt u al resultaat zien en zullen donkere kringen verminderen, maar de huidtherapeut van Revita Skin adviseert meerdere behandelingen.

Peeling

Na de behandeling

Een skinbooster kent geen hersteltijd. U hoeft er dus geen rekening mee te houden in uw agenda. Na een peeling kan de huid er enkele dagen rood uitzien of droog aanvoe-len. Voor een optimaal resultaat van een behandeling tegen donkere kringen is de juis-te huidverzorging erg belangrijk. Dit verbetert de conditie van de huid onder de ogen.

Wilt u nu eindelijk eens af van die donkere kringen onder uw ogen en wilt u weten of een behandeling met skinboosters geschikt is voor u? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Neem contact op met Revita Skin via 06 27 86 13 66 of stuur een mail naar info@revitaskin.nl.