Bel NU voor een afspraak

+31 627 861 366

Address

Steijgerweg 1c, 5616 HS Eindhoven

Heeft u last van grove poriën? Wanneer u make-up aanbrengt zijn de poriën vaak nog beter zichtbaar. Voelt u zich onzeker hierdoor? Heeft u diverse crèmes geprobeerd, maar lijkt niks te werken? Ze gaan nooit helemaal weg, maar de huidtherapeut van Re-vita Skin kan heel goed grove poriën behandelen en ervoor zorgen dat ze minder zicht-baar worden.

Wat zijn grove poriën?

De openingen van talg- en zweetkliertjes in de huid worden poriën genoemd. Via de poriën komen talg en zweet uit de huid naar boven. Grove poriën zijn vaak opvallender dan normaal en komen veelal voor op de neus, de wangen en het voorhoofd

Oorzaken van grove poriën

Poriën kunnen groter en grover worden door verschillende oorzaken:

  • - Verstopte porien :De uitgang van een talgklier kan worden geblokkeerd door een ophoping van dode huid-cellen. Er ontstaat een verstopte porie of mee-eter. Als deze groter wordt, rekt de po-rie-wand mee.
  • - Vette huid :De talgproductie werkt te snel, waardoor de kans op verstopte poriën groter is.
  • - Cosmetica :Te vette crèmes en afsluitende make-up kunnen ervoor zorgen dat de huid niet goed kan reinigen, waardoor poriën verstopt raken.
  • - Verouderde huidHuidveroudering zorgt voor het verlies van elasticiteit en een slappere huid. De porie-wanden worden slapper en sluiten minder goed.

Grove poriën behandelen

Grove poriën behandelen kan op verschillende manieren. In sommige gevallen kiest de huidtherapeut ervoor om meerdere behandelingen te combineren.

  • - Thuis aan de slag : De huidtherapeut kan u adviseren in het gebruik van verzorgingsproducten die invloed hebben op de talgproductie. Het dagelijks grondig reinigen van de huid voorkomt dat de poriën nog beter zichtbaar worden.
  • -AcnetherapieRevita Skin zal tijdens de behandeling onzuiverheden reinigen en de talgproductie aan-pakken. Ook kan de huidtherapeut littekens en een doffe of vette huid verbeteren. Dit kan door middel van peelings,voedingsadviezen en medica-tie.
  • - Chemische peeling :Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Het gaat vervellen, waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe huidcellen aan te maken. De huid vernieuwt zichzelf vervolgens in 7 tot 10 dagen. Fijne lijntjes, pigmentvlekken en een grove huidstructuur verdwijnen. Je krijgt er een strakke, gladde en jonge huid voor terug. Meer lezen over chemische peelings? Hier vind u meer informatie.
  • - DermapenDe Dermapen zorgt ervoor dat het natuurlijke herstelproces van de huid in gang wordt gezet. De kleine naaldjes van de pen vibreren in de huid en zorgen zo voor de aanmaak van de eiwitten collageen en elastine. Deze zorgen voor een stevigere huid.

Meer weten?

Wilt u weer vol zelfvertrouwen naar een (zakelijke) afspraak? Wilt u zich weer vrouwe-lijk en aantrekkelijk voelen? Revita Skin kan grove poriën behandelen op een manier die bij u en uw huid past. U kunt altijd een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek maken. Neem contact op met Revita Skin via 06 27 86 13 66 of info@revitaskin.nl.