Bel NU voor een afspraak

040 785 93 81

Adres

Steijgerweg 1, 5616 HS Eindhoven

Welkom, mijn naam is Magda Sitarz

Door persoonlijke begeleiding en behandeling op maat laat ik uw huid weer stralen!

Even aan uzelf denken

In deze maatschappij wordt veel van vrouwen verwacht. Een goede carrière, kinderen, familie, vrienden en een partner. Alles verdient veel liefde en aandacht, waardoor het makkelijk is om uzelf te vergeten. Als jonge moeder, vrouw en ondernemer weet ik hier alles van. Ik weet ook hoe kostbaar tijd is en hoe moeilijk het is om even tijd te maken voor uzelf. Omdat ik weet hoe het drukke leven van een jonge vrouw eruit kan zien, heb ik een plan bedacht waarmee u even kunt ontsnappen aan de werkelijkheid en uw huid een boost kan geven. Ik wil als huidtherapeut met Revita Skin vrouwen geven wat zij verdienen. Ik zorg ervoor dat u zich weer aantrekkelijk voelt met een gezonde en stralende huid.

Wie ben ik?

Ik ben huidtherapeut en de praktijkhouder van Revita Skin. In 2015 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ik ben als BIG-erkende huidtherapeute aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast ben ik moeder van twee geweldige jongens. Sinds de komst van mijn zoon zijn mijn prioriteiten veranderd. Ik wil van het leven genieten: ik wil mijn jongens zien opgroeien, ik houd van lekker en gezond koken, veel wandelen en nieuwe landen ontdekken. Mijn passie blijft andere mensen helpen met weer te stralen met hun huid. Hiervoor ontwikkel ik mij als huidtherapeut door diverse congressen, traningen en cursusen te volgen. Ik ontmoet dan geweldige mensen die mij inspireren om verder te gaan!

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut:

  • - Behandelt mensen met een huidziekte of beschadigde huid.
  • - Heeft kennis van de therapeutische en medisch-biologische aspecten van de huid.
  • - Is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34)
  • - Heeft als doel het opheffen, verminderen of voorkomen van een beperking als gevolg van een huidaandoening.

Persoonlijke behandelplan

Een persoonlijk behandelplan voor iedereen is het uitgangspunt van Revita Skin. Iedere huid is anders en vraagt om een unieke aanpak. Als huidtherapeut ga ik altijd op zoek naar nieuwe wetenschappelijk bewezen behandelmethodes. Ik volg regelmatig trainingen en ik bezoek congressen in zowel Nederland als het buitenland. Ik kies voor kwalitatief goede behandelingen waarmee het maximale resultaat kan worden behaald.

Wat kunt u verwachten van Revita Skin?

1. Een vrijblijvend en kosteloos eerste consult
We drinken een lekker kopje thee of koffie en bespreken uw wensen en medische achtergrond.

2. Eerlijk advies en persoonlijk behandelplan
Ik geef u graag advies over de diverse behandelmogelijkheden binnen en buiten mijn praktijk. Samen met u stel ik een persoonlijk behandelplan op.

3. Voorbereiden van de huid
Voordat ik u behandel (soms wel 6 weken van tevoren), gaat u in uw eigen badkamer aan de slag met passende producten die een hoge concentratie van actieve ingrediënten bevatten. Hiermee kunnen we het maximale resultaat behalen en de kans op complicaties verminderen.

4. Een behandeling die de huid verbetert
Na het bepalen van een passende behandelmethode, plan ik in overleg met u het aantal behandelingen in. Zo ligt u altijd comfortabel in de behandelstoel en laat ik uw huid weer stralen.

5. Nazorg
Als huidtherapeut vind ik de nazorg net zo belangrijk als de behandeling zelf. U krijgt van mij een document waar duidelijk in staat uitgelegd wat u wel of niet mag doen na een behandeling. We blijven te allen tijde met elkaar in contact, per mail, telefoon of Whatsapp, zodat u altijd met vragen bij mij terecht kan.

In contact komen?

Heeft u behoefte om tijd voor uzelf in te plannen en tegelijkertijd aan de conditie van uw huid te werken? Wees de drukke maatschappij te slim af en laat uw huid stralen! Ik nodig u graag uit om een afspraak in te plannen. Ik ben erg flexibel, dus er is veel mogelijk. Revita Skin is telefonisch te bereiken via 06 27 86 13 66. Stuurt u liever een mail? Dat kan naar info@revitaskin.nl.