fbpx

Advies voor jouw huid

U kunt zelf een heleboel doen voor een gezonde en frisse huid! De huidbehandelingen van Revita Skin kunnen u een handje helpen.

Advies voor een Gezonde Huid

Als jonge moeder heeft u het druk met uw kleintje, uw werk, familie en vrienden. U wilt, moet en kunt veel, maar het is belangrijk om ook af en toe tijd te nemen voor uzelf. Ga eens in gesprek met de huidtherapeut van Revita Skin. Zij heeft alle aandacht voor u en weet ook nog eens veel over de vrouw, hormonen, zwangerschap en de huid. De huidtherapeut adviseert u graag.

Behandelmethodes

Om uw huid op een natuurlijke manier te herstellen en verbeteren, kiest de huidtherapeut vaak voor een combinatie van behandelingen. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Door middel van peelings en microneedling wordt de huid op een natuurlijke manier hersteld. Deze combinatie van behandelingen wordt vaak ingezet bij een doffe huid, huidveroudering, pigmentproblematiek, grove poriën en littekens.

De huid krijgt een flinke dosis aan vitaminen en de huid wordt goed doorbloe­d. De skinboosters, bestaande o.a. uit hyaluronzuur, antioxidanten en peptides, zorgen op een natuurlijke manier voor een betere huid.

Laser en IPL kunnen ingezet worden om pigmentvlekken, couperose, beenvaatjes of huidveroudering te behandelen.

Een massage van het bindweefsel zorgt voor een goede doorbloeding van de huid. Hierdoor neemt de huid beter voedingsstoffen op. Als u eenmaal per week een massage ondergaat, kunnen rimpels en verklevingen verminderen. Ook kunt u thuis zelf de grepen uitoefenen. De huidtherapeut vertelt u graag meer.

Vrijblijvend consult

Revita Skin weet hoe kostbaar tijd is en hoe moeilijk het is om tijd voor uzelf in te plannen. Bij Revita Skin kunt u even ontsnappen aan de werkelijkheid en tegelijkertijd uw huid een boost geven. Maar voordat het zover is, maakt de huidtherapeut graag een afspraak voor een vrijblijvend consult om uw wensen door te nemen.

Wat kunt u verwachten van het eerste consult?

  • Het eerste consult is vrijblijvend en kosteloos;
  • U krijgt alle tijd en ruimte om vragen te stellen;
  • Persoonlijke aandacht staat centraal, zodat de huidtherapeut u zo goed mogelijk kan adviseren over een passende behandeling;
  • U ontvangt informatie over de behandelmethode en de producten die de huidtherapeut gebruikt;
  • De huidtherapeut stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op.

Neem vrijblijvend contact op