fbpx

Advies voor uw huid

U kunt zelf een heleboel doen voor een gezonde en frisse huid. Ervaren huidtherapeuten bij  Revita Skin kunnen u hierbij helpen. Elke huid is anders en dat vraagt om een gepersonaliseerde aanpak.

Vrijblijvend consult

Bij Revita Skin kunt u even ontsnappen aan de werkelijkheid en tegelijkertijd uw huid een boost geven. Voordat het zover is, maakt de huidtherapeut graag een afspraak voor een consult om uw wensen door te nemen.

Wat kunt u verwachten van het eerste consult?

 1. Vrijblijvend en Kosteloos:Het eerste consult is geheel vrijblijvend.
 2. Huidscan: We maken een uitgebreide huidscan om een beter beeld te krijgen van uw huidconditie, inclusief de diepere lagen van uw huid.
 3. Q&A Tijd: Neem alle tijd en ruimte om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken.
 4. Persoonlijk Behandelplan: Samen met de huidtherapeut wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.
 5. Informatie Over Behandelmethode: U ontvangt gedetailleerde informatie over de behandelmethode en de producten die we gebruiken.
 6. Vergoedingsmogelijkheden: We informeren u over eventuele vergoedingen vanuit de zorgverzekering.
 7. Kosten Consult: Het consult bedraagt €45,00 en deze kosten worden volledig in mindering gebracht bij aanschaf van behandelingen of producten.

Ervaar zelf de zorg en expertise van Revita Skin. Plan vandaag nog uw eerste consult in!

Wat wordt zichtbaar tijden huidscan?

 • Huidstructuur;
 • Huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping;
 • Elasticiteit;
 • Talgklierproductie;
 • Verstopte poriën;
 • Ontstekingen;
 • Pigmentatiestoornissen;
 • Huidschade door zonlicht;
 • Vasculaire gebieden (roodheid, couperose, rosacea).

Advies voor een Gezonde Huid

Gezonde huid komt niet alleen van buitenaf. Een gezonde huid is veel meer dan af en toe een huidtherapeutische behandeling ondergaan. Bij Revita Skin helpen wij u aan een gezonde huid van binnen en een mooie huid van buiten. Met gezond en gevarieerd eten, goed slapen en voldoende bewegen kunt u veel klachten voor zijn en zelfs huidproblemen verminderen.

Behandelmethodes

Om uw huid te herstellen en verbeteren, kiest de huidtherapeut vaak voor een combinatie van behandelingen. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Door middel van peelings en microneedling wordt de huid op een natuurlijke manier hersteld. Deze combinatie van behandelingen wordt vaak ingezet bij een doffe huid, huidveroudering, pigmentproblematiek, grove poriën en littekens.

Laser en IPL kunnen ingezet worden om pigmentvlekken, couperose, beenvaatjes of huidveroudering te behandelen.

PRX-therapy is een naaldvrije biorevitalisatie ook wel No-needel skinbooster genoemd. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit.

Neem vrijblijvend contact op