fbpx

Over Revita Skin

Welkom, mijn naam is Magda Sitarz. Mijn doel is dat elke vrouw weer kan doen wat ze wil, zonder dat haar huid haar belemmert.

Aantrekkelijk met een Gezonde en Stralende huid

In deze maatschappij wordt veel van vrouwen verwacht. Een goede carrière, kinderen, familie, vrienden en een partner. Alles verdient veel liefde en aandacht, waardoor het makkelijk is om uzelf te vergeten. Als jonge moeder, vrouw en ondernemer weet ik hier alles van. Ik weet ook hoe kostbaar tijd is en hoe moeilijk het is om even tijd te maken voor uzelf. Ik wil als huidtherapeut met Revita Skin vrouwen geven wat zij verdienen. Ik zorg ervoor dat u zich weer aantrekkelijk voelt met een gezonde en stralende huid.

RevitaSkin_Magda-Sitarz

Magda Sitarz: BIG-erkende Huidtherapeute

Ik ben huidtherapeut en de praktijkhouder van Revita Skin. In 2015 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ik ben als BIG-erkende huidtherapeute aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast ben ik moeder van twee geweldige jongens. Sinds de komst van mijn zoon zijn mijn prioriteiten veranderd. Ik wil van het leven genieten: ik wil mijn jongens zien opgroeien, ik houd van lekker en gezond koken, veel wandelen en nieuwe landen ontdekken.

Mijn passie blijft andere mensen helpen door de huid weer te laten stralen. Hiervoor ontwikkel ik mij als huidtherapeut door diverse congressen, traningen en cursusen te volgen. Ik ontmoet dan geweldige mensen die mij inspireren om verder te gaan en het beste uit me behandeling te halen!

Wat is een huidtherapeut?

Een Huidtherapeut:

  • Behandelt mensen met een huidziekte of beschadigde huid;
  • Heeft kennis van de therapeutische en medisch-biologische aspecten van de huid;
  • Is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG);
  • Heeft als doel het opheffen, verminderen of voorkomen van een beperking als gevolg van een huidaandoening.

Wat kunt u verwachten van Revita Skin?

We drinken een lekker kopje thee of koffie en bespreken uw wensen en medische achtergrond.

Ik geef u graag advies over de diverse behandelmogelijkheden binnen en buiten mijn praktijk. Samen met u stel ik een persoonlijk behandelplan op.

Voordat ik u behandel (afhankelijk van soort behandeling), gaat u in uw eigen badkamer aan de slag met passende producten die een hoge concentratie van actieve ingrediënten bevatten. Hiermee kunnen we het maximale resultaat behalen en de kans op complicaties verminderen.

Na het bepalen van een passende behandelmethode, plan ik in overleg met u het aantal behandelingen in. Zo ligt u altijd comfortabel in de behandelstoel en laat ik uw huid weer stralen.

Als huidtherapeut vind ik de nazorg net zo belangrijk als de behandeling zelf. U krijgt van mij een document waar duidelijk in staat uitgelegd wat u wel of niet mag doen na een behandeling. We blijven te allen tijde met elkaar in contact, per mail, telefoon of Whatsapp, zodat u altijd met vragen bij mij terecht kan.

In contact komen?

Heeft u behoefte om tijd voor uzelf in te plannen en tegelijkertijd aan de conditie van uw huid te werken? Ik nodig u graag uit om een afspraak in te plannen.

Neem vrijblijvend contact op