fbpx

Over Revita Skin

Revita Skin is in een huidtherapeutische praktijk, gespecialiseerd in medische en cosmetische huidbehandelingen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige medische laserapparatuur en behandeltechnieken.

Het team bestaat uit zeer ervaren huidtherapeuten en allround schoonheidsspecialisten. Wij hebben samenwerkingen met (para) medici in en rondom Eindhoven.

RevitaSkin_Magda-Sitarz

Magda Sitarz: BIG-erkende Huidtherapeute

Ik ben huidtherapeut en de praktijkhouder van Revita Skin. In 2015 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ik ben als BIG-erkende huidtherapeute aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast ben ik moeder van twee geweldige jongens. Sinds de komst van mijn zoon zijn mijn prioriteiten veranderd. Ik wil van het leven genieten: ik wil mijn jongens zien opgroeien, ik houd van lekker en gezond koken, veel wandelen en nieuwe landen ontdekken.

Mijn passie blijft andere mensen helpen door de huid weer te laten stralen. Hiervoor ontwikkel ik mij als huidtherapeut door diverse congressen, traningen en cursusen te volgen. Ik ontmoet dan geweldige mensen die mij inspireren om verder te gaan en het beste uit me behandeling te halen!

Wat is een huidtherapeut?

Een Huidtherapeut:

  • Behandelt mensen met een huidziekte of beschadigde huid;
  • Heeft kennis van de therapeutische en medisch-biologische aspecten van de huid;
  • Is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG);
  • Heeft als doel het opheffen, verminderen of voorkomen van een beperking als gevolg van een huidaandoening.

Wat kunt u verwachten van Revita Skin?

Wij bespreken uw wensen, medische achtergrond en maken een huidscan.

U ontvangt van ons een overzicht van diverse behandelmogelijkheden om van uw huidprobleem af te komen. In het overzicht nemen wij ook thuisproducten op en adviezen voor een gezonde huid.

Voor iedere behandeling kijken wij naar de behoefte van uw huid en passen waar nodig onze behandeling op aan.

Wij vinden de goede nazorg net zo belangrijk als de behandeling zelf. U ontvangt van ons een document waarin de nazorg wordt beschreven zodat het voor u duidelijk is wat u wel en niet kunt doen na een behandeling. Wij adviseren u ook welke producten de huid zullen helpen met het herstellen na een behandeling. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar wanneer u spoed vragen hebt na een behandeling.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici welke kwaliteitsniveau bewaakt.

Indien nodig nemen wij contact met uw huisarts, dermatoloog of een ander specialist. Wij kunnen u ook doorverwijzen naar een andere discipline indien nodig.

In contact komen?

Heeft u behoefte om tijd voor uzelf in te plannen en tegelijkertijd aan de conditie van uw huid te werken? Ik nodig u graag uit om een afspraak in te plannen.

Neem vrijblijvend contact op