fbpx

Neem vrijblijvend contact op

Ontdenk de meerwaarde van een huidtherapeut

Een huidtherapeut bij Revita Skin:

  • Onze huidtherapeuten bieden doelgerichte zorg voor diverse huidproblemen;
  • Combineert diepgaande kennis van therapeutische en medisch-biologische huidaspecten;
  • Draagt de beschermde titel, erkend door de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG);
  • Streeft naar het wegnemen, verminderen, en voorkomen van beperkingen door huidaandoeningen;
  • Bij Revita Skin streven we naar het transformeren van uw huid, met als doel beperkingen door huidaandoeningen te minimaliseren.

Ontdek de deskundige zorg en persoonlijke aanpak van onze huidtherapeuten. Revita Skin zet zich in om uw huid in haar beste conditie te brengen.

Over Revita Skin

Revita Skin is in een huidtherapeutische praktijk, gespecialiseerd in medische en cosmetische huidbehandelingen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige medische laserapparatuur en behandeltechnieken.

Het team bestaat uit zeer ervaren huidtherapeuten en allround schoonheidsspecialisten. Wij hebben samenwerkingen met (para) medici in en rondom Eindhoven.

Met een diepe toewijding aan het herstel van de natuurlijke glans van de huid, blijf ik mijn vak als huidtherapeut verfijnen. Mijn passie vertaalt zich naar voortdurende professionele ontwikkeling, waarbij ik deelneem aan diverse congressen, trainingen en cursussen. Het ontmoeten van uitzonderlijke individuen tijdens deze evenementen fungeert als een constante bron van inspiratie, waardoor ik gemotiveerd word om het uiterste uit mijn behandelingen te halen. Mijn streven is om hoogwaardige zorg te bieden en te zorgen dat elke behandeling bijdraagt aan het laten stralen van de huid van mijn gewaardeerde cliënten.

Wat kunt u verwachten van Revita Skin?

Wij bespreken uw wensen, medische achtergrond en maken een huidscan.

U krijgt van ons een gedetailleerd overzicht van diverse behandelopties om uw huidprobleem effectief aan te pakken. In dit overzicht worden tevens thuisproducten opgenomen, samen met deskundig advies voor het bevorderen van een gezonde huid.

Voor iedere behandeling kijken wij naar de behoefte van uw huid en passen waar nodig onze behandeling op aan.

Wij vinden de goede nazorg net zo belangrijk als de behandeling zelf. U ontvangt van ons een document waarin de nazorg wordt beschreven zodat het voor u duidelijk is wat u wel en niet kunt doen na een behandeling. Wij adviseren u ook welke producten de huid zullen helpen met het herstellen na een behandeling. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar wanneer u spoed vragen hebt na een behandeling.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici welke kwaliteitsniveau bewaakt.

Indien nodig nemen wij contact met uw huisarts, dermatoloog of een ander specialist. Wij kunnen u ook doorverwijzen naar een andere discipline indien nodig.

In contact komen?

Heeft u behoefte om tijd voor uzelf in te plannen en tegelijkertijd aan de conditie van uw huid te werken? Ik nodig u graag uit om een afspraak in te plannen.