Hot

Acnétherapie

Is uw huid onder invloed van de hormonen veranderd? Heeft u ineens veel last van onzuiverheden, puistjes en pukkeltjes? Probeert u het zonder succes te verbergen met make-up of te behandelen met crèmepjes en zalfjes? Het is een vervelende aandoening waar u erg onzeker van kan worden. De huidtherapeut kijkt samen met u naar uw huid en adviseert u graag over een passende behandeling.

De behandelingen bij Acné

Revita Skin biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van acnetherapie. Voor het beste resultaat worden meerdere behandelingen gecombineerd.

Dieptereiniging

De huid wordt goed schoongemaakt en ophopingen van talg worden zorgvuldig verwijderd. De behandeling begint met een speciale huidreiniger, waarna dode huidcellen worden verwijderd met behulp van een exfoliant. Een exfoliant zorgt ervoor dat het natuurlijke huidproces weer in balans komt. Daarna wordt de bovenste huidlaag dunner gemaakt, zodat talg makkelijker aan de huid kan worden afgegeven en de kans op nieuwe verstoppingen kleiner wordt. De huid wordt ook diep gereinigd. Talgophopingen worden verwijderd en aanwezige puistjes worden zorgvuldig geledigd. Tot slot wanneer nodig wordt bij u een diep reinigend masker aangebracht die de huid helpt kalmeren en de talgproductie verminderd.

Chemische Peeling

Een chemische peeling kan de talgproductie tot diep in de talgklier reduceren. Bovendien heeft een peeling een hoge antibacteriële werking.

Microneedling

Met behulp van microneedlingapparaat, een pen met kleine vibrerende naaldjes, worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de aanmaak van de eiwitten elastine en collageen gestimuleerd. Ook wordt de huid gestimuleerd om weer gezonde cellen te produceren.

Wat is Acné?

Acné is een ontsteking van de talgklierfollikel. Het komt vaak tot uiting in de vorm van witte of zwarte puntjes en rode puistjes. De huid kan vet aanvoelen en er glimmend uitzien of juist erg droog zijn. Acne kan ontstaan door een verhoogde talgproductie, de aanwezigheid van bacteriën en een verdikte hoornlaag. Daarnaast spelen hormonen en voeding ook een rol in.

Wat kan Revita Skin voor u betekenen?

  • Intake gesprek incl. huidanalyse;
  • Behandelplan op maat;
  • Advies thuisverzorging;
  • Behandeling gericht op het voorkomen van ontstekingen en het verminderen van de talgproductie.

Meer weten?

Wilt u graag van die vervelende acne af en weer zelfverzekerd door het leven gaan? Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intake en kom erachter wat de huidtherapeut voor u kan betekenen.