Hot
RevitaSkin Behandelingen
Acnetherapie_Revita Skin
C1E9EFFE-C09B-4171-94F3-1E8F67FD6C85
RevitaSkin_Microneedling
RevitaSkin_Acne

Acnétherapie

Is uw huid onder invloed van de hormonen veranderd? Heeft u ineens veel last van onzuiverheden, puistjes en pukkeltjes? Probeert u het zonder succes te verbergen met make-up of te behandelen met crèmepjes en zalfjes? Het is een vervelende aandoening waar u erg onzeker van kan worden. De huidtherapeut kijkt samen met u naar uw huid en adviseert u graag over een passende behandeling.

Categorie:

Behandelingen bij Acné

Revita Skin biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van acnetherapie. Voor het beste resultaat worden meerdere behandelingen gecombineerd. Tijdens onze intake en behandelingen geven wij ook aandacht aan gezonde huid van binnenuit en bespreken wij met u welke voeding mogelijk effect heeft op het ontstaan of behandelen van acne.

 

Dieptereiniging

De huid wordt goed schoongemaakt en ophopingen van talg worden zorgvuldig verwijderd. De behandeling begint met een speciale huidreiniger, waarna dode huidcellen worden verwijderd met behulp van een exfoliant. Een exfoliant zorgt ervoor dat het natuurlijke huidproces weer in balans komt. Daarna wordt de bovenste huidlaag dunner gemaakt, zodat talg makkelijker aan de huid kan worden afgegeven en de kans op nieuwe verstoppingen kleiner wordt. De huid wordt ook diep gereinigd. Talgophopingen worden verwijderd en aanwezige puistjes worden zorgvuldig geledigd. Tot slot wanneer nodig wordt bij u een diep reinigend masker aangebracht die de huid helpt kalmeren en de talgproductie verminderd.

Chemische Peeling

Een chemische peeling kan de talgproductie tot diep in de talgklier reduceren. Bovendien heeft een peeling een hoge antibacteriële werking. Wij werken met chemische en medische peelings van merk Mesoestetic.

Microneedling

Met behulp van microneedlingapparaat, een pen met kleine vibrerende naaldjes, worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de aanmaak van de eiwitten elastine en collageen gestimuleerd. Ook wordt de huid gestimuleerd om weer gezonde cellen te produceren en littekens worden minder zichtbaar. Microneedling voeren wij uit met Dermapen 4 apparaat.

Wat kan ik zelf doen om maximaal resultaat te behalen?

Acne en onrustige huid komen van binnenuit. Om acne effectie aan te pakken is het belangrijk om te weten hoe acne bij u is ontstaan en wat de triggers zijn bij het verergeren van acne. Hieronder bruikbare tips om acne van binnenuit te bestrijden:

  1. Zorg voor een goede slaapkwaliteit;
  2. Drink gedurende de dag minsten 2 liter water;
  3. Uw huid is een weerspiegeling van wat er binnenin uw lichaam gebeurt. Zorg dus goed voor uw innerlijke gezondheid! 
  4. Streef naar een gezond, puur en gevarieerd dieet. Producten als geraffineerde suikers en alcohol dragen bij slechte bloedsuiker spiegel. 
  5. Voeding rijk aan omega 3 – draagt oa. bij het remmen van ontstekingen van binnenuit.
  6. Controleer of u allergieën of voeding-intoleranties hebt.
  7. Vermijd zuivel.

Afspraak inplannen

U kunt kosteloos en vrijblijvend een consult aanvragen zodat de huidtherapeut samen met u naar uw huid kan kijken. Tijdens consult krijgt u een betere beeld van uw huid en de huidtherapeut stel voor u persoonlijke behandelplan op.