RevitaSkin_Lasertherapie

Lasertherapie

Bij Revita Skin werken we met de nieuwste technologieën op het gebied van huidverbetering en laserbehandelingen. Eén van onze technieken is de Fotona Dynamis Pro laser. De Fotona4D® behandeling is een vierstappenproces dat gericht is op het verbeteren van de huid van binnenuit. Hierbij worden de meest voorkomende tekenen van huidveroudering behandeld, waarmee de huid steviger en strakker wordt gemaakt.

Categorie:

Bij Revita Skin werken we met de nieuwste technologieën op het gebied van huidverbetering en laserbehandelingen. Eén van onze technieken is de Fotona Dynamis laser.

Welke indicaties kunnen behandeld worden met Fotona?

Indicaties die met Fotona Dynamis Pro laser behandeling behandeld kunnen worden zijn onder andere:

  • huidverstrakking;
  • huidverbetering;
  • huidverjonging;
  • littekens.

Onze huidtherapeuten zullen in een consult bekijken welke indicaties bij u aan de orde zijn en of deze behandelingen geschikt zijn voor uw huid.

Wat is Fotona 4D behandeling?

De Fotona4D® behandeling is een vierstappenproces dat gericht is op het verbeteren van de huid van binnenuit. Hierbij worden de meest voorkomende tekenen van huidveroudering behandeld, waarmee de huid steviger en strakker wordt gemaakt.

Wat is SmoothEye behandeling?

Smooth Eye behandeling is een cosmetische behandeling voor de ogen, die gericht is op het verbeteren van de uitstraling van uw oogomgeving. Het doel is om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het bovenste ooglid te liften, wat resulteert in een jeugdiger uitziende uitstraling. Deze behandeling is niet-invasief en vereist geen injecties of operatie, wat betekent dat u geen ongemak of downtime hoeft te verwachten.

Wat is LipLase behandeling?

De LipLase™ behandeling maakt gebruik van lasertechnologie om collageenproductie te stimuleren en zo het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Tijdens de behandeling worden de diepere huidlagen verhit en de lippen, zowel aan de binnen- als buitenkant, alsmede de huid rondom de lippen, behandeld om een maximaal effect te bereiken. Het resultaat is vollere lippen en een strakkere huid rondom de lippen. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is comfortabel en niet pijnlijk.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoe vaak u de behandeling met Fotona laser zal ondergaan, hangt af van de aard en ernst van uw huidprobleem en uw persoonlijke verwachtingen. Onze huidtherapeuten zullen u in het consult informeren over de aanbevolen frequentie.

Na de behandeling

Na de behandeling met de laser krijgt u adviezen om het optimale resultaat te bereiken. Dit kan betekenen dat u aanbevelingen krijgt om uw huid te beschermen tegen UV-straling of bepaalde producten te gebruiken.

Wilt u meer weten over behandeling met Fotona Dynamis Pro en of deze behandelingen geschikt zijn voor u? Maak dan een consult bij Revita Skin en bespreek uw wensen en mogelijkheden met onze ervaren huidtherapeuten.