RevitaSkin_Skinboosters

Skinboosters RRS HA Eyes

Heeft u wallen of donkere kringen onder uw ogen? Krijgt u vaak bezorgde blikken en de vraag of u moe bent of slecht geslapen hebt? Wordt u moe van uw eigen vermoeide blik?

Dan kan RRS® HA Eyes u helpen aan een frissere blik.

Categorie:

Wat kan RRS® HA Eyes voor mij doen?

De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van:

 • vochtwallen (puffy eyes),
 • donkere kringen,
 • fijne lijntjes rondom de ogen
 • verbetert de oogcontouren.

De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in RR®S HA Eyes onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whitening effect.

Waaruit bestaat RRS HA Eyes?

De actieve ingrediënten in RRS® HA Eyes bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur en stoffen die het lymfedrainagesysteem onder de ogen activeren. Denk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en voeden.

Hoe wordt RRS HA Eyes toegediend?

RRS® HA Eyes wordt toegediend door middel van microneedling; oppervlakkige injecties in de huid. Het voordeel van microneedling ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Bovendien zorgt microneedling ook voor een betere doorbloeding en activeert het de aanmaak van collageen en elastine in uw huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Door behandeling met RRS® HA Eyes nemen de vochtwallen en donkere kringen onder uw ogen af.  Doorgaans wordt een kuur van 4 – 6 behandelingen geadviseerd;  na afloop heeft u een frissere uitstraling en ziet u er minder vermoeid uit.

Wat kan ik zelf doen om maximaal resultaat te behalen?

Invasieve behandelingen zetten ons huid aan het werk en zorgen dat collageen productie in gang wordt gezet. Echter heeft het lichaam ook bouwstoffen nodig om nieuwe collageen te vormen. Wat zijn die bouwstoffen dan? En wat kunt u nog meer doen om een gezonde huid te krijgen?

 1. Zorg voor een goede slaapkwaliteit;
 2. Drink gedurende de dag minsten 2 liter water;
 3. Uw huid is een weerspiegeling van wat er binnenin uw lichaam gebeurt. Zorg dus goed voor uw innerlijke gezondheid! 
 4. Streef naar een gezond, puur en gevarieerd dieet. Producten als geraffineerde suikers en alcohol dragen bij aan vroegtijdige huidveroudering. Maar ook roken en blauw licht hebben negatieve invloed op huidkwaliteit. 
 5. Zweten – bijvoorbeeld door een goede workout of sauna. 
 6. Bouwstoffen die nodig zijn voor een gezonde huid: vitamine C, zink, B-vitamines, omega 3 en polyfenolen.
 7. Thuis gebruik van krachtige producten met hoge concentratie aan werkzame ingrediënten.
 8. Dagelijks gebruik van zonbescherming.
 9. Het behaalde resultaat onderhouden door regelmatig huidtherapeutische behandeling te ondergaan.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor de behandeling wordt uw huid goed gereinigd en ontsmet. U neemt plaats in een comfortabele be-handelstoel en de huidtherapeut begint met de behandeling. In de meeste gevallen voelt u er weinig van maar u kunt wel een lichte druk, tinteling of prikkeling ervaren. Een goed teken, want dan heeft de behande-ling effect. De behandeling zelf duurt 20 tot 45 minuten.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Na de behandeling kan uw huid er wat rood uitzien, maar dit trekt na enkele uren weer weg. Hoe lang dat precies duurt, is afhankelijk van uw huidtype. De dagen na de behandeling voelt uw huid lekker fris en gehydrateerd, lijntjes worden zichtbaar verzacht en uw huid ziet er voller, stralend en gezond uit.
Het is raadzaam om het de eerste 24 uur na de behandeling even rustig aan te doen: niet sporten en niet naar de sauna. De huidtherapeut heeft voor u een nazorg formulier met alle do’s en don’ts voor en na de behandeling.

Met welke skinboosters werkt Revita Skin?

Revita Skin werkt met skinboosters van het merk Skin Tech Pharma Group. De boosters vallen onder de ‘CE Klasse III injectables’ en zijn van zeer hoge kwaliteit.

1. RRS® HA Eyes

Heeft u last van een vermoeide blik door wallen, donkere kringen of rimpels? Deze skinbooster geeft het gebied rondom de ogen extra aandacht en zorgt voor een frisse blik.

2. RRS® HA Injectable

Deze skinbooster is geschikt voor de droge en verslapte huid en voor de huid die beschadigd is door zon, luchtverontrei-niging of roken. De booster verbetert de huid op het gezicht, in de hals en de decolleté.

3. RRS® Hyalift® 75 Proactive

Is uw huid verouderd of heeft het zijn volume verloren? Deze skinbooster bevat een hoge concentratie hyaluronzuur (= ‘superhydratatie’), voedt de verouderde huid én stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

 

Is een skinbooster iets voor u?

Iedere huid is anders. De huidtherapeut beantwoord graag al uw vragen. Tijdens het eerste consult zal de huidtherapeut uw wensen bespreken en samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen.