Een skinbooster bestaat uit vloeistoffen met verschillende ingrediënten. Hyaluronzuur vormt altijd de basis. Samen met andere effectieve ingrediënten (o.a. vitamines, peptides, aminozuren) zorgt dit voor de aanmaak van collageen. Hierdoor verbetert de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid.

Hoe wordt een Skinbooster toegediend?

Skinboosters worden ingebracht met behulp van intradermale injector. Het voordeel hiervan ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Niet alleen komen die oh zo waardevolle ingrediënten daarmee precies op de plek waar uw huid ze het hardst nodig heeft, maar U225 zorgt ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en de elastine in uw huid.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor de behandeling wordt uw huid goed gereinigd en ontsmet. U neemt plaats in een comfortabele be-handelstoel en de huidtherapeut begint met de behandeling. In de meeste gevallen voelt u er weinig van maar u kunt wel een lichte druk, tinteling of prikkeling ervaren. Een goed teken, want dan heeft de behande-ling effect. De behandeling zelf duurt 20 tot 45 minuten.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Na de behandeling kan uw huid er wat rood uitzien, maar dit trekt na enkele uren weer weg. Hoe lang dat precies duurt, is afhankelijk van uw huidtype. De dagen na de behandeling voelt uw huid lekker fris en gehydrateerd, lijntjes worden zichtbaar verzacht en uw huid ziet er voller, stralend en gezond uit.
Het is raadzaam om het de eerste 24 uur na de behandeling even rustig aan te doen: niet sporten en niet naar de sauna. De gaatjes van de injecties zijn namelijk nog niet dicht. De huidtherapeut heeft voor u een Nazorg formulier met alle do’s en don’ts voor en na de behandeling.

Met welke skinboosters werkt Revita Skin?

Revita Skin werkt met skinboosters van het merk Skin Tech Pharma Group. De boosters vallen onder de ‘CE Klasse III injectables’ en zijn van zeer hoge kwaliteit.

1. RRS® HA Eyes

Heeft u last van een vermoeide blik door wallen, donkere kringen of rimpels? Deze skinbooster geeft het gebied rondom de ogen extra aandacht en zorgt voor een frisse blik.

2. RRS® HA Injectable

Deze skinbooster is geschikt voor de droge en verslapte huid en voor de huid die beschadigd is door zon, luchtverontrei-niging of roken. De booster verbetert de huid op het gezicht, in de hals en de decolleté.

3. RRS® Hyalift® 75 Proactive

Is uw huid verouderd of heeft het zijn volume verloren? Deze skinbooster bevat een hoge concentratie hyaluronzuur (= ‘superhydratatie’), voedt de verouderde huid én stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Wat zijn Skinboosters en hoe werkt het?

Een skinbooster bestaat uit vloeistoffen met verschillende ingrediënten. Hyaluronzuur vormt altijd de basis. Samen met andere effectieve ingrediënten (o.a. vitamines, peptides, aminozuren) zorgt dit voor de aanmaak van collageen. Hierdoor verbetert de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid.

Waar helpt Skinbooster bij?

Diverse ‘cocktails’ aan ingrediënten kunnen toegepast worden bij:

  • Droge, arme, vale huid;
  • Volumeverlies (ingevallen wang- en kaaklijn);
  • Slappe, losse huid;
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen;
  • Fijne lijntjes;
  • Een rokershuid;
  • Striae;
  • Haarverlies (bv. Alopecia);
  • Dunner wordend haar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het behandelplan wordt afgestemd op enerzijds het resultaat dat u wilt bereiken en anderzijds wat uw huid nodig heeft. Doorgaans geeft een kuur van 3 tot 6 behandelingen, met een interval van 1 of 2 weken tussen de behandelingen, het beste resultaat.

Wat is het verschil tussen een filler en Skinbooster?

Een skinbooster is niet hetzelfde als een filler. Waar de filler bedoeld is om contouren in het gezicht te herstellen en rimpels op te vullen, zorgt een skinbooster voor een verbetering van de huidstructuur en de conditie van uw huid. Bij een skinbooster wordt de huid dus niet ‘opgevuld’, maar gestimuleerd om weer goed te gaan functioneren.

Een Skinbooster iets voor u?

Iedere huid is anders. De huidtherapeut beantwoord graag al uw vragen. Tijdens het eerste consult zal de huidtherapeut uw wensen bespreken en samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen.